Innovate

file

U Grundfosu uvek stremimo ka poboljšanju. I to se ne odnosi samo na postavke novih presedana u pumpnoj tehnologiji - mi smo odlučni u unapređivanju svakog aspekta našeg poslovanja.

Stalno preispitujemo prihvaćene norme, jer znamo da je jedini način za napredak izazivanje granica koje stoje pred nama. Naš centar za istraživanje i razvoj u Danskoj je najveći u industriji pumpi širom sveta. Naša tehnologija proizvodnje, dizajna i materijala stalno se proverava i poboljšava.

Ta je svojevrsna predanost potrebna za izradu jedinstvenih i efektivnih pumpnih rešenja po kojima je Grundfos poznat, i da naši kupci od toga imaju koristi.

Uvek održavamo naš fokus na potrebama naših klijenata - ko god i gde god bili u svetu.

U SRCU SVEGA MI INOVIRAMO

Energetsko obeležavanje
Grundfos je bio jedno od pionirskih snaga u uvođenju energetskog obeležavanja pumpi u 2005. Pružajući nisko energetske pumpe - oznake A na skali sličnoj onima koje se nalaze na uređajima - štedi energiju na globalnom nivou i koristi svima.

Novi materijali
Nakon rada na suvo, korozija je sledeći najčešći uzrok skraćene trajnosti pumpe. Dok visoko kvalitetni nerđajući čelik prelazi dug put do izrade CR otporne na koroziju, samo CR titanium je potpuno bezbedna od korozije. Ni decenije potpune uronjenosti u slanu vodu neće ostaviti mrlju na metalnoj površini.

Online podrška
WebCAPS je Grundfosov online alat za dimenzioniranje i odabir pumpe. Ovde možete pronaći tehničke nacrte, brošure, uputstva za instalaciju/rad i servisne komplete za hiljade Grundfos proizvoda. Dostupan bilo kad i s bilo kog mesta sa internet vezom, WebCAPS stavlja sveobuhvatne i najnovije tehničke informacije na dohvat ruke.

Upravljanje pumpom
Elektronska kontrola i regulacija je jezgro sposobnosti Grundfosa. Naše znanje i stručnost su se razvijali tokom više decenija u kreiranju naše vlastite elektronike.

1991. smo predstavili naše prve pumpe s integrirasanom elektronikom i od tada smo predstavili nekoliko generacija elektronski regulisanih pumpi, motora i komunikacionih sistema.

Danas stotine hiljada Grundfos pumpi širom sveta koriste elektronsku regulaciju brzine. I nameravamo da nastavimo da stvaramo nova saznanja u oblasti elektronskih rešenja.

    Facebook Twitter LinkedIn Technorati