Istražite svoj talent

file

Kada se pridružite Grundfos programu za diplomce započinjete globalnu karijeru. Postaćete deo globalnog radnog mesta sa danskim korenima i više od 17 600 strastvenih zaposlenih koji rade u 56 različitih zemalja. Jeste li spremni za početak putovanja?

Graduate Programme je direktan ulazak u globalnu karijeru u Grundfosu. Biti u programu znači raditi u inostranstvu i u različitim okruženjima. Tokom te 2 avanturističke godine, istražićete svoj talent u 4 različite pozicije unutar različitih funkcionalnih područija na različitim lokacijama. Zapošljavamo diplomce u našim kompanijama u Kini, Danskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Srbiji, Tajvanu i SAD-u, ali bez obzira u kojoj ste zemlji zaposleni, morate uzeti barem 1 položaj u inostranstvu radeći iz druge od 80 naših kompanija. Do sada, naši diplomci su učestvovali u uzbudljivim projektima u zemljama poput Australije, Brazila, Kine, Indije, Holandije, Meksika, Južne Afrike, Singapura, Švajcarske i SAD-a.

Vi kao globalni vođa projekta

Za ubrzavanje rasta Vaše sposobnosti i životnog menadžerskog razvoja, naš Program za diplomce je projektno orijentisan na multi-disciplinarni i prilagođeni fokus. Direktno ćete upravljati visoko prioritetnim projektima sa interesnom grupom širom sveta, osiguravajući holističko razumevanje posla potrebno za Vaše zauzimanje vodeće uloge u budućnosti. Svaki projekt će trajati 6 meseci i bira se u skladu sa aktuelnim poslovnim potrebama i Vašim ličnim planom razvoja - Vaš kompas tokom programa.

Podrška višeg menadžmenta, HR profesionalaca i multi-kulturne mreže

Tokom programa bićete sa različitim vlasnicima projekta, koji će raditi kao Vaš profesionalni sparing partner vezan za projekte i Vaše performanse - Svi oduševljeni što Vas podstiču kao mladog talenta u Grundfosu. Kako bi Vas dodatno uputio na Vašem putovanju, imaćete predanog višeg menadžera kao Vašeg ličnog mentora koji će Vam pomoći u odlukama u karijeri i za uspešnu navigaciju kroz našu svetsku organizaciju. Poslednje, ali ne i manje važno, imaćete koristi od posvećenih HR vođa programa koji će Vas obučavati i pružati smernice karijere prema Vašim ambicijama i potrebnim sličnim učenjima i razvojnim aktivnostima. I naravno, Vi i svi ostali diplomci ćete se redovno sastajati kako bi imali koristi od međusobnih uvida u različitim disciplinama poslovanja, zajedno razvijali nove ideje i dobro se zabavljali.

Vaš uspeh je naš uspeh

Uz Program za diplomce nudimo Vam priliku da koristite, razvijate, sazrete i istražite Vaš talenat. Izgradićete ključnu međunarodnu mrežu, raditi u različitim delovima sveta, sudelovati u posvećenoj kompaniji sa ciljem koji čini razliku za svet i pokrenuti putovanje Vaše karijere koja raste prema Vašim ambicijama. U Grundfosu imamo snažan fokus na naše ljude i mi zaista verujemo u individualni pristup razvoju talenta. Mi znamo da je Vaš uspeh i naš uspeh.