Održivost

CSR u lancu zajedničke društvene odgovornosti (CSR) u Nabavci Grupe

Održivost je jedna od temeljnih vrednosti GRUNDFOS Grupe. Nabavka Grupe ima visoku usmerenost na podršku ove vrednost sa naglaskom na održivost i društvenu odgovornost, prilikom nabavke i sklapanja ugovora sa dobavljačima proizvoda ili materijala koji se koriste za proizvodnju. Stoga je zajednička društvena odgovornost integrisana u strategiji Nabavke Grupe skupom etičkih standarda, koji se poštuju prilikom stvaranja i razvoja poverljivih odnosa sa dobavljačima.

Kao glavno načelo, Grupa će sarađivati ​​sa dobavljačima za koga kvalitet, okolina, etika, fleksibilnost i sigurnost dobavljača imaju visok prioritet.

Odgovornost je ne samo vidljivi element prilikom ocenjivanja dobavljača u GRUNDFOSU, to je takođe deo ugovornog dogovora sa dobavljačem. Cilj je povećati standarde u skladu s lokalnim vrednostima kao i UN Global Compact. Mi verujemo u razvoj dobavljača kroz komunikaciju i obrazovanje i smatramo važnim podržati naše dobavljače kada je u pitanju povećanje standarda u okviru održivosti i odgovornosti. U Grupnoj nabavci smo se fokusirali na odgovornost jer verujemo da može da donese promene u budućnosti.

Kod ponašanja dobavljača

Rukaiglobus
    Facebook Twitter LinkedIn Technorati