Svrha Grundfosa

file

Grundfos misija i vizija su zamenjeni Svrhom Grunfosa, koja je izražena ovim rečima:

Grundfos je globalni lider u naprednim rešenjima za pumpe i predvodnik trenda u tehnologiji vodosnabdevanja. Doprinosimo globalnoj održivosti razvijanjem tehnologija koje poboljšavaju kvalitet života i brinu se o planeti.

Ovde možete da pročitate šta znače pojmovi:

”Globalni lider” znači da kupci i konkurencija doživljavaju Grundfos kao vodećeg igrača u industriji pumpi. Mi razvijamo, proizvodimo, prodajemo i servisiramo visoko kvalitetna pumpna rešenja i postavljamo standard u industriji.

”Napredna rešenja za pumpe” nudimo gotova rešenja koja odgovaraju zahtevima kupaca – nezavisno od složenosti rešenja, hoće li se koristiti ili koliko je veliko.

”Predvodnik trenda u tehnologiji voda” znači da težimo da budemo među vodećima u idustriji kada se radi o upotrebi novih tehnologija za pomeranje i tretman voda i otpadnih voda.

”Doprinos globalnoj održivosti” znači da obavljamo poslovanje na ekološki održiv način i stvaramo održiva rešenja od početka do kraja. Predani smo stvaranju značajnog doprinosa u smanjivanju štetnih uticaja na okolinu, na način da ograničavamo novo emitovanje CO2, kako naše tako i od kupca. Cilj nam je da stvorimo čišću tehnologiju i rešenja koja bi ograničila potrošnju vode, povećala efikasnost, omogućila kupcu da smanji potrošnju električne energije i vode i poveća ponovnu upotrebu resursa.

”Revolucionarna tehnologija” znači da ćemo izumeti rešenja koje svet još nije video. Korišćenjem naših tehnologija na novi i kreativan način, proširićemo poslovanje dodavanjem novih kategorija zasnovanim na zahtevima naših kupaca.

”Poboljšavati kvalitet života za ljude i briga o planeti” znači da smo usmereni na ljude u svetu, i da uvek postoji ravnoteža između ljudskih, društvenih i ekoloških problema u našim rešenjima. Želimo da omogućimo ljudima da mogu da brinu o sebi i da žive udobnije, a da nije na štetu okoline i prirodnih izvora. Uvek želimo da pronađemo rešenja za najsiromašnije zajednice i za ljude sa posebnim potrebama.