Vrednost za Grundfos i vrednost za društvo

Stvaranje zajedničke vrednosti kroz lanac vrednosti

Ikonica kupovine

Kupovina

Odgovorno upravljanje dobavljanjem je ključno područije u Grundfosu. Želimo da poboljšamo standarde dobavljača i osiguramo da su naši dobavljači usklađeni sa Grundfos kodeksom ponašanja dobavljača, UN Global Compact i međunarodnim normama za uspostavljanje poverljivih odnosa. Naše aktivnosti doprinose povećanju lokalnog standarda i rastu, dok našem poslu osigurava kompetativnu prednost.

Ikonica procesa

Proces

Grundfos ima svoje kompanije širom sveta. Uzimamo vlastiti lek minimiziranjem našeg uticaja na okolinu, što smanjuje troškove i čuva okolinu kao zdrava podloga za dugoročni poslovni uspeh. Osim toga, naša prisutnost treba da koristi društvima u kojima delujemo kroz naše učestvovanje sa ciljnim grupama i uključivanjem zajednice. Ovo je naša društvena dozvola za rad.

Ikonica ljudi

Ljudi

Kako bi se osiguralo naše sadašnje i buduće postojanje, potrebna nam je inovativna, poletna i kvalifikovana radna snaga da dugoročno zaštiti naš poslovni uspeh. Verujemo da se to može postići stvaranjem odličnog mesta za rad i pružanjem mogućnosti za profesionalni i lični razvoj. Kao globalna kompanija, stvaramo mogućnost zapošljavanja u celom svetu, te time doprinosimo poboljšanju kompetencije u zajednicama u kojima smo prisutni.

Ikonica proizvoda

Proizvod

Kroz naš inovativni pristup rešenjima održivih proizvoda, pružamo svetu prilagođena, visokokvalitetna i održiva rešenja, koja minimizuju uticaj naših kupaca na okolinu i istovremeno stvaraju kompetativnu prednost za Grundfos. Osim toga, fokusiramo se na odgovoran odnos sa kupcima i nudimo profesionalnu uslugu i savete.

    Facebook Twitter LinkedIn Technorati