NAMA U GRUNDFOSU JE STALO DO SRBIJE!

04/11/2014

UPS

Nesreća koja je zadesila Srbiju tokom maja ove godine ostavila je za sobom brojna uništena domaćinstva i stambene objekte, kojima je sad neophodna reparacija ili detaljna rekonstrukcija.

Kompanija Grundfos kao globalni proizvođač pumpi, a lokalni proizvođač cirkulacionih pumpi, osetila je potrebu da pomogne koliko god je to u njenim mogućnostima. Donirali smo pumpe i novac nadležnim organima, dali individualni doprinos humanitarnim akcijama, ali osetili smo potrebu da učinimo još više.

Udruženim snagama Grundfos Srbija prodaja i proizvodnja proizveli su 1000 cirkulacionih pumpi za grejanje Grundfos UPS 25-60 kalkulišući samo troškove osnovnog materijala i uz nesebičnu saradnju sa našim ovlašćenim distributerima (Doming, Energy Net i Etaž) koji su se takođe odrekli svoje zarade, plasirali proizvod na tržište po posebnoj, nižoj ceni. Mogućnost kupovine ovog proizvoda po ceni od 5300,00 RSD sa PDV-om imaju isključivo osobe čije je domaćinstvo pretrpelo oštećenje za vreme poplava, tj. ukoliko mesto prebivališta kupca jeste na jednom od brojnih ugroženih područja.

Zajedničkim pristupom, voljom i solidarnošću uspeli smo više nego pojedinačno, ali naše društveno angažovanje se ovim ne završava. Grundfos će nastaviti da pruža humanitarnu podršku i bude dobar primer odgovorne kompanije.

Dodatne informacije i brojeve telefona možete naći OVDE.

UPS
UPS