Kongres KGH

19/12/2012

Grundfos štand

Sava Centar je i ove godine bio domaćin 43. Međunarodnog kongresa i izložbe o grejanju, hlađenju i klimatizaciji - KGH, koji je održan u periodu od 5. do 7. decembra.

Cilj izložbe je da predstavi i informiše stručnu zajednicu o novim proizvodima koji se koriste u zgradarstvu. Ovogodišnji, 43. međunarodni kongres bio je posvećen aktuelnim temama iz široke KGH oblasti, pre svega se fokusirajući na zgrade kao glavne potrošače energije i na primenu obnovljivih izvora i najnovijih proizvoda koji se koriste u sistemima KGH.

Ova manifestacija okupila je 167 izlagača, a tokom ova tri dana štandove je posećivalo stotine posetilaca iz mnogih evropskih zemalja. To je bila prilika za dizajnere, konstruktore, proizviđače, naučnike i predstavnike firmi, sve na istom zadatku, da se susretnu svi na istom mestu u isto vreme.

Grundfos je tradicionalno bio učesnik na ovoj, u CBS segmentu, najprestižnijoj i najvažnijoj manifestaciji u regionu.

Ove goduine posebno smo ponosni na naš štand, koji je bio u znaku naših novih proizvoda - pumpi ALPHA2 i MAGNA3. Štand je izazvao veliko interesovanje posetilaca i dobio mnoge pohvale od izlagača. Atraktivnu pozadinu dopunjavali su interesantni Grundfos filmovi. Osim toga, imali smo i GrundfosGO i demo modele MAGNE3, koji su omogućili da prikažemo praktičnu primenu i sjajne performanse naših novih proizvoda. Pored ovoga, iskoristili smo priliku da pokažemo još neke proizvode iz našeg širokog asortimana (TP pumpe, dozing bar).

Posetioci su rado posećivali štand, razgovarali sa kolegama, bili spremni da čuju novine iz Grundfosa, vide mogućnosti naše pametne pumpe, uzmu Grundfos kataloge i brošure i dobiju nešto od uvek iinteresantnih Grundfos poklona.

Veoma smo zadovoljni ovogodišnjim učešćem na izložbi i verujemo da je uspeh rezultat maksimalnog angažovanja i timskog rada svih kolega iz GSE. Tokom ova tri dana konstantno smo imali satanke sa našim sadašnjim i potencijalnim saradnicima i ostvarili smo mnogo novih kontakata koji su garancija nekih budućih poslova.