replace text
replace text

Vaš lični asistent

Grundfos Product Center vaš lični asistent za sva Grundfos pitanja. On može da zapamti ko ste vi, kako volite da radite, vaše nedavne pretrage i druge aktivnosti. Samo se prijavite, a Grundfos Product Center sam prikazuje sve nedavne i sačuvane stavke - uključujući kompletne projekte -  na početnoj stranici. Šta više, ceo GPC sistem  je prilagođen za korišćenje preko mobilnih uređaja, tako da možete da mu pristupite bilo gde, sa svog smart telefona ili tableta.

replace text

Krive, specifikacije, CAD crteži...

Za svaku pumpu u našem katalogu proizvoda Grundfos Product Center vam daje sve potrebne informacije - uključujući krive pumpi, tehničke specifikacije, CAD crteže, dostupne rezervne delove, vodiče za instalatere, video i drugu dokumentaciju - sve na jednom mestu, na stranici za odgovarajuću pumpu. Samo pronađite ili dimenzionišite pretragu do pumpe koju želite, a stranica tražene pumpe je vaš ulazak u virtuelnu enciklopediju korisnih informacija o konkretnoj pumpi.

replace text

Na Vašem dlanu

Grundfos Product Center je online pretraživač i alat za dimenzionisanje koji vam pomaže da odaberete odgovarajuću pumpu za ugradnju ili zamenu, ili da pronađete informacije o pumpama koje već imate. U Grundfos Product Centeru možete da dimenzionišete pumpe, pretražujete katalog Grundfos proizvoda, nađete odgovarajuće zamene pumpi i da nađete pumpe za rukovanje posebnim tečnostima. Kao konačni sistem za pretragu proizvoda za ceo Grundfos, Product Center pokriva svaki sektor koji služimo, uključujući domaćinstva i komercijalne zgrade, vodosnabdevanje, upravljanje otpadnim vodama, industriju i OEM rešenja.