Grundfos iSOLUTIONS

Discover intelligent connectivity

Budite spremni za doba inteligentnog povezivanja

Inteligentno povezivanje radikalno menja budućnost industrijskih, water utility i aplikacija u građevinarstvu. Nova era tehnoloških inovacija je osmišljena tako da transformše svaku aplikaciju u potpuno povezane, autonomne sisteme koji obezbeđuju  performanse bez premca. Ali sa Grundfos iSOLUTIONS, već sada možete iskoristiti mogućnosti koje pruža inteligentno povezivanje.

Grundfos iSOLUTIONS omogućava inteligentno povezivanje naprednim pumpnim rešenjima i tehnologiji voda što dovodi do novog nivoa performansi u Vašem pumpnom sistemu. Sistem koristi pojačani nadzor, kontrolu i integraciju da bi postigao veću energetsku efikasnost, smanjenu kompleksnost sistema, niske troškove životnog ciklusa...

Spremite se za novu eru inteligentnog povezivanja sa Grundfos iSOLUTIONS. Pridružite se našem webinar-u i otkrijte mogućnosti Vašeg pumpnog sistema.

Pogledajte snimak

Intelligent connectivity


INTELIGENTNO POVEZIVANJE

Istražite kako Grundfos iSOLUTIONS može da doprinese optimizaciji Vašeg sistema

Otkrijte šta inteligentno povezivanje sa Grundfos iSOLUTIONS može da uradi za Vaš sistem, od napredne automatizacije i besprekornog prilagođavanja do trenutnog uvida u performanse.

Istražite prednosti

Webinar

Iskoristite prednosti inteligentnog povezivanje

Pogledajte naš webinar da biste napravili korak ka inteligentnom povezivanju sa Grundfos iSOLUTIONS.

Predavač:

Jens Skødt, Grundfos iSOLUTIONS menadžer

Agenda:

  • Potencijal Interneta Stvari (Internet of Things) u industriji pumpi
  • Šta Grundfos iSOLUTIONS i inteligentno povezivanje mogu da učine za Vas
  • Primeri primene inteligentnog povezivanja

Saslušajte eksperta:

Kako inteligentno povezivanje transformiše pumpni sistem

Jens Skødt, Grundfos iSOLUTIONS menadžer ukazuje na ključne prednosti inteligentnog povezivanja, uključujući i veću efikasnost, intuitivne interakcije, daljinski nadzor i bolji pregled sistema. Možete saznati više na našem  webinar-u o inteligentnom povezivanju.  

Pronađite Grundfos iSOLUTIONS proizvode za Vaš sistem

Grundfos iSOLUTIONS products

Grundfos iSOLUTIONS za sve aplikacije 

Commercial buildings

Komercijalne zgrade

Otkrijte kako inteligentna pumpna rešenja obezbeđuju bolje performanse u komercijalnim zgradama. Rešenja koje smanjuju složenost sistema, i osiguravaju bolje performanse, udobnost, kontrolu i energetsku efikasnost, bez obzira na aplikaciju ili izazov.

Preuzmite

Industry

Industrija

Grundfos nudi širok opseg inteligentnih pumpnih rešenja za industrijske procese, komunalne usluge i OEM. Pogledajte kako Grundfos iSOLUTIONS omogućava kontrolu, praćenje i optimizaciju celog sistema u najzahtevnijim uslovima.

Preuzmite

Water Utility

Water Utility

Grundfos nudi sveobuhvatna rešenja i inteligentnu opremu koji su specijalno dizajnirani za primene u vodosnabdevanju. Istražite kako Grundfosov iSOLUTIONS omogućava postrojenjima za snabdevanje vodom i preradu otpadnih voda da se suoče sa budućim izazovima i propisima, istovremeno obezbeđujući veću efikasnost i pouzdanost.

Preuzmite