Grundfos svetsko prvenstvo za instalatere

Installer Championship

Da li ste jedan od najboljih instalatera?

Ko je najbrži instalater koga poznajete? Testirajte svoju veštinu i videćete da li imate ono što je potrebno da postanete sledeći Grundfos svetski šampion. Pobednik dobija:  titulu, trofej i putni vaučer u vrednosti od € 10.000. Samo napred!

Budite najbolji uz najbolje!

Znamo da instalateri širom sveta svakodnevno demonstriraju neverovatne veštine svog zanata i voleli bismo da što više ljudi bude upoznato sa njima. Grundfos svetsko prvenstvo je naš način da skrenemo pažnju na skriveno umeće instalatera koje omogućuje protok vode u našim domovima i da je u njima uvek toplo i prijatno.

30 zemalja trenutno traži svog državnog prvaka, a u martu 2020. godine svi će se sastati u Milanu i nadmetati za titulu i glavnu nagradu. Da li ste spremni?

Kako mogu da se pridružim?

Bilo bi nam drago da se pridružite lokalnom takmičenju u okviru akcije „Najbolji instalater“.  Nacionalni pobednik će se takmičiti protiv najboljih instalatera sveta da bi se saznalo ko će se vratiti u domovinu sa titulom i glavnom nagradom.

Želite da budete u prednosti?

Čak i najbolji instalater treba s vremena na vreme da nadogradi svoje znanje o načinu primene ili samom proizvodu. Grundfos svetsko prvenstvo za instalatere osmišljeno je tako da pokriva oba polja, pa ako želite da budete spremni, imamo nekoliko saveta za Vas. Da li ste čuli za Grundfos ECADEMY? To je online, besplatni portal za trening na kojem se možete detaljno upoznati sa proizvodima na koje ćete verovatno naići ako budete učesnik svetskog prvenstva.

Grundfos Ecademy

Usavršite svoje veštine uz Grundfos Ecademy koji Vam nudi besplatno znanje o pumpama, sistemima, teoriji pumpi i još mnogo toga.

Saznajte detalje o tome kako se odvija događaj "Najbolji instalater" u Vašoj zemlji.

 

Tools and downloads

Istražite našu ponudu besplatnih digitalnih alata i uputstava koji će Vam olakšati rad, uključujući aplikacije, brošure o proizvodima i vodiče za izbor.

Join

Sign up for our professional installer community and get knowledge and access to great tools.