Klimatizacija - Komercijalne Zgrade

Pregled

Pregled

Udobnost i efikasnost prave pumpe
Pumpe su srce svakog sistema za cirkulaciju i pravilno regulisana cirkulacija predstavlja ključ udobnosti korisnika i efikasnosti celog sistema. Kada je reč o klimatizaciji, Grundfos CBS ima dugu istoriju isporučivanja superiornih, inteligentnih, kvalitetnih pumpi koje garantuju performanse i pouzdanost. Naši kontrolisani i inteligentni frekventni regulatori omogućavaju maksimalnu inteligenciju sistema, fleksibilnost i umanjuju troškove radnog veka.

Deo veće slike
Pumpe imaju veliki uticaj na efikasnost svake zasebne komponente u radu cirkulacionog sistema i imaju izuzetan uticaj na ukupne performanse sistema. To je razlog zašto je veoma važno voditi računa o odabiru pumpe prilikom dizajniranja sistema za klimatizaciju. Grundfos ima eksperte i iskustvo da vam pomogne prilikom izbora.

Kontrola brzine znači potpunu kontrolu
Grundfos pumpe sa elektronskom regulacijom brzine omogućavaju inteligentan rad koji se uvek poklapa sa opterećenjem sistema. Garantovana vam je maksimalna efikasnost i minimalna potrošnje energije. Osim toga, radni profili su podešeni tako da izađu u susret i sezonskim i klimatskim promenama, tako da mi vodimo računa da ste uvek u prednosti.

Povezani proizvodi
Primeri
Product Guide
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs