Kotlovi

Pregled

Pregled

Hydraulički sistemi za svaku potrebu
Mi nudimo sve od standardnih rešenja za pumpe do vrlo komplikovanih integrisanih rešenja za cirkulaciju vode (IWC) urađenih po porudžbini, sa višestrukim funkcijama koje su optimizovane za kotlove.

Optimizacija svih vitalnih parametara
Naša podešavnja su organizovana da efikasno podrže vaše projekte za kotlove i da izađu u susret vašim smernicama. Potpuna kontrola svih vitalnih procesa je preduslov za ovo, i razlog zašto mi dizajniramo i proizvodimo sve bitne delove u kući. To nam omogućava da unapredimo i optimizujemo sve međuzavisne delove, kao i važne parametre performansi kao što su pouzdanost, energetska efikasnost i buka.

Opsežna objašnjenja i razumevanje aplikacije
Stalna komunikacija sa kupcima uz 30-ogodišnje iskustvo sa hidraulikom pomaže nam da razumemo šta je važno za kotlovska rešenja. I više smo nego zadovoljni da naše veliko znanje i razumevanje aplikacija podelimo sa vama.

Rešenja

Iskoristite naše znanje o aplikacijama

Tokom godina, HVAC OEM Odeljenje je izgradilo široko znanje, isporučujući širok raspon hidrauličnih rešenja na tržište. Vi i vaša kompanija možeta da imate pristup ovom iskustvu tako što ćete postati naš partner. Naši laboratorijski kapaciteti i metodologije su obimni i zato možemo da vam pružimo strukturirani pristup testiranju, proveri i rešavanju problema.

4,500,000 sistema ne mogu da greše

  • 4.5 milliona hidrauličnih sistema radi od 2000
  • Znanje i razumevanje aplikacija
  • Mala, velika, standardna i prilagođena rešenja
  • Visoka pouzdanost, dugovečni materijali
  • Kompaktni, sve u jednom sistemi
  • Hidraulički sistemi dizajnirani za laku montažu i servisiranje
  • Jedan uređaj, jedan snabdevač - poboljšano snabdevanje lančanim upravljanjem

 

Uvid
Novosti
Kontakt
Prodaja

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Servis

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs