Pivara

Pregled

Pregled

Pivara

Grundfos program pumpi koje su specijalizovane za pivare nudi visoku pouzdanost u radu tokom celog procesa izrade piva - od mešanja srovina do kritične izrade piva u rezervoarima.

Proces mešanja, koga karakteriše kombinacija visoke temperature i loših ulaznih uslova, zahteva ekstremno robusne pumpe koje mogu da podrže osove procesa. Jedinstvene Grundfos pumpe za pivare od nerđajućeg čelika su namenjene isključivo za to - i mogu da rade sa čvrstim česticama koje se nalaze u mešavini. Ova pažljivo konstruisana end-suction pumpa je efiksana u prenošenju tečnosti u jako zahtevnim sredinama i ima dug radni vek.

Kada pivo stigne do rezervoara higijena postaje izuzetno važan faktor. Grundfos sanitarne end-suction pumpe su idealne za kritični proces fermentacije gde prolaz bakterije od spolja mora da se spreči po svaku cenu. Ovaj jedinstveni higijenski dizajn nudi površine koje su potpuno bez rubova i ivica i omogućava da bakterije ne mogu da se nakupe u pumpi.

Podjednako važno je i da su sve Grundfos sanitarne pumpe CIP-usaglašene, što omogućava lako čišćenje rezervoara, cevi i procesnih vodova bez rasklapanja opreme. To omogućava optimizaciju serije radnji i smanjuje vreme zastoja koje iz toga proizilazi na apsolutni minimum.

Važne napomene

  • Sve Grundfos sanitarne pumpe imaju EHEDG sertifikat.
  • Izaberite SiC/SiC mehaničke zaptivke ako oksidacija agenasa za dezinfekciju oslobađa bakterije.

Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs