Hemijska prerada - otpadne vode

Pregled

Pregled

Hemijska prerada je aspekt celog tretmana otpadne vode i koristi se u većini postrojenja za preradnu vode kako bi se uvećao količina odvoda i omogućile optimalne životne uslove za razvoj bakterija.

Odabir hemijskih metoda koje će se koristiti zavisi od zahteva odvoda i uglavnom uključuje hemijsko taloženje uklonjenih fosforata i pH regulaciju. Drugačija upotreba uključuje dodavanje spoljnog izvora karbona, ako je mogućnost karbona fabrički ograničena za biološku konverziju nitrata u azot.

Zbog oštre prirode mnogih hemikalja koje se koriste, dozirna stanica mora da bude dizajnirana u skladu sa specifičnostima hemikalija. To je urađeno u skladu sa relevantim sigurnosnim procedurama kao i dizajnom skladišta hemikalija, dozirnim pumpama, mikserima i cevima.

Grundfos ima specijalno znanje da to uradi i može da prilagodi dozirnu stanicu hemikalijama koje se koriste bilo koje koncentracije, mogućnostima ready-to-use ili suvim hemikalijama, koje su izgrađene u skladu sa vašim zahtevima, relevantnim sigurnosnim procedurama, skladištenju hemikalija i vašeg postojećeg sistema.

Grundfos može da obezbedi specijalnu ekspertizu kojom se izlazi u susret vašim potrebama, od inicijalnog prepoznavanje potrebe, do odabira, instaliranja, rada, i održavanja pumpnog ili dozirnog rešenja. Grundfosovi ugovori o puštanju u rad osiguravaju ispravnu instalaciju i ugovori o servisiranju pokrivaju sve mogućnosti, od rutinskog održavanja do rezervnih delova.

Povezani proizvodi
Primeri
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs