Komercijalno grejanje

Pregled

Pregled

Planirajte sisteme grejanja od spolja ka unutra
Ako znate protok i traženu temperaturu u radijatorima, podnom grejanju, itd. možete da dizajnirate svoj sistem na osnovu poznatih zahteva centralne opreme. Naša spoljna regulacija i integrisani frekventni regulatori omogućavaju maksimalno inteligentni sistem, fleksibilnost i niske troškove. Kontaktirajte nas u fazi projektovanja kako biste započeli projekat na najbolji način.

Mislite o sistemu u celosti
U sistemima grejanja, pumpe male potrošnje su samo pola priče. Sa pravilno dizajniranim sistemom, možete dovesti na minimum potrošnju energije, uvećati nivoe udobnosti i sačuvati vaš objekat za budućnost. Grundfos vam može pomoći da to sve učinite.

Regulacija brzine
Pumpe sa regulacijom brzine su ključ efikasnih i bešumnih sistema. Grundfos pumpe sa regulacijom brzine mogu da se kontrolišu preko raznih mernih paramentara kao što su pritisak, temperatura, protok, diferencijalni pritisak i drugih merljivih parametara. Ovo omogućava veliku pouzdanost, malu potrošnju energije i na kraju najniže troškove životnog veka pumpe.

Grundfos rešenja
Grundfos nudi pumpna rešenje i know how sistema koji vam može pomoći u dizajniranju i stvaranju najefikasnije komercijalne zgrade, bilo da vam je potreban sistem klimatizacije, zaštita od požara, prerada otpadne vode, povišenje pritiska ili grejanje.

Šta god da vam je potrebno, pozovite Grundfos čim počnete sa dizajniranjem.

Povezani proizvodi
Reference
Preuzimanje

Preuzimanje

Grundfos Pumpe i know-how grejnih sistema

Grejanje - Komercijalne Zgrade

Grundfos Pumpe i know-how grejnih sistema


Product Guide
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs