Voda za piće

Pregled

Pregled

Voda za piće za industrijske procese

Grundfos impresivan raspon pumpi za industrijsku vodu je idealan za pravljenje vode za piće. Bilo da ste u potrazi za obradom površinske vode ili podzemne vode, naša obimna znanja (know-how) o primenama osigurava da kvalitet obrađene vode bude u skladu sa standardom za pitku vodu.

Pored jednostepenih i višestepenih pumpi za prenos vode iz jednog koraka do sljedećeg kroz celi proces obrade, naš visoko specijalizovani asortiman proizvoda obuhvata napredne digitalne dozirne pumpe. One će vrlo precizno dozirati hemikalije u procesima predobrade, desalinizacije i dezinfekcije kao što nude i besprekorne performanse ako je potrebna pH korekcija. Grundfos sistemi za dezinfekciju i digitalno doziranje omogućavaju mnogo udobniji rad - i nadalje omogućavaju da nema dodatnih troškova na prevelike doze skupih hemikalija.

Pre svakog i posle svakog narednog hemiskog doziranja, mora da se meri i reguliše kvalitet vode. Grundfos nudi merenja po porudžbini i mogućnosti regulacije koji će efikasno osigurati da kvalitet odgovara definisanim zahtevima.

Važna napomena
Sve Grundfos dozirne pumpe su napravljene za materijale koji odgovaraju relevantnim standardima i seritfikatima.

Povezani proizvodi
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs