Protivpožarna zaštita - Komercijalne zgrade

Pregled

Protivpožarni Grundfos sistemi garantuju sigurnost klijentima širom sveta

Kompletan program protivpožarnih rešenja

Grundfos dizajnira i isporučuje protivpožarne sisteme od jednostavnih sistema na pumpni pogon do veoma inovativno isplaniranih i upakovanih sistema koji ispunjavaju gotove sve relevantne protivpožarne standarde.

Iskustvo i stručnost

U Grundfosu, ponosni smo što imamo najširi spektar protupožarnih odobrenja i popisa širom sveta. Naše veliko iskustvo sa standardima, regulativama i kodovima je održavano i razvijano u našim nadležnim protivpožarnim centrima širom sveta.

Globalna prisutnost

Naša globalna prisutnost omogućava nam da vas podržavamo celim putem od specifikacije do instalacije, obuke i održavanja. Omogućavamo prvokalsne sisteme i alate koji su potrebni da uradite posao što je moguće brže i lakše.

Proizvodi izvan standarda

U Grundfosu, uvek kompleksan projekat smatramo velikim izazovom. To je razlog zašto nudimo rešenja koja možete u celosti da poručite i koja se slažu sa zahtevima čak i najkomplikovanijih zadataka.

Prošireni program brze isporuke

Naš program brze isporuke sadrži više od end suction ili horizontalnih split case pumpi na električni ili dizel pogon. Takođe isporučujemo: In-Line protivpožarne pumpe * Vertikalne turbinske pumpe (za aplikacije u vlažnim jamama ili aplikacije gde nije dostupan pozitivan ulazni pritisak).

Moduliran sistem

Grundfos dizajnira i stvara sisteme koji se poručuju i koji izlaze u susret vašim specijalnim zahtevima. Mi postavljamo protivpožarnu pumpu, pogon, regulator i cevi koji su svi međusobno ožičeni na zajedničkoj osnovi rama ili moduliranoj osnovi za konačno postavljanje na mesto.

Zapakovani / kontejnerski sistemi

Sa Grundfos zatvorenim sistemima, vreme od instalacije do puštanja u rad je minimalno. Naši zatvoreni sistemi obično su izrađeni kao integrisana pumpa i centar regulacije sa:

  • Dizel motor
  • Svim potrebnim regulatorima
  • Cevovodom
  • Priključcima
  • Međusobnim ožičavanjem
  • Cela instalacija koja izlazi u susret zahteva UL, FM, NFPA 13 i NFPA 20

Protivpožarne brošure

Naše brošure za sisteme protivpožarne zaštite možete da preuzmete u ovom poglavlju.

Preuzmite CBS brošuru o sistemima protivpožarne zaštite

Celokupna stručnost

PUMPE ZA PROTIVPOŽARNU ZAŽTITU ZA VdS, CNBOP, OKF I PAVUS

Grundfos protivpožarni sistemi


Telefon: +381 11 225 87 40
Web stranica: http://www.grundfos.rs

Telefon: +381 11 225 87 40
Web stranica: http://www.grundfos.rs

Kako ocenjujete Vaš iskustvo sa našim web sajtom?Dodatni komentari

Email