Podzemna voda

Pregled

Pregled

Podzemna voda

Kada dođe do vađenja vode iz zemlje, ističu se Grundfos pumpe za duboke bunare i sistemi pumpi. Bez obzira koliko duboko treba da idete, naše višestepene pumpe pod visokim pritiskom će posao obaviti bez napora, omogućavajući vam traženu zapreminu vode. Kada je voda jednom izvan zamlje, jednostepene ili pumpe za povišenje pritiska su dostupne za prenos vode na sledeći korak - ili za dalji tretman ili momentalnu upotrebu.

Ako je podzemnu vodu potrebno ispumpati i odmah koristiti, Grundfos proizvodi će uspešno pomoći u odstranjivanju hemikalija iz vode u zemlji. Obrada vode na licu mesta može takođe biti očigledno rešenje, ako je skladišni prostor nedovoljan.

Sve Grundfos pumpe za duboke bunare mogu da se isporuče sa regulacijom, koja se radi po porudžbini da bi kontrola bila pouzdana i da bi merila pumpu aktivno. Ako je dodatna regulacija potrebna, napredni monitor je dostupan za održavanje besprekornog praćenja onoga što se događa pod zemljom. U slučaju nepravilnosti ili zastranjenosti monitor će izdati upozorenje, omogućujući trenutnu akciju kako bi se izbegli zastoji. Kvalitet podzemne vode može da se prati na svakom koraku prerade posredstvom pouzdanog merenja i regulacije.

Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Servis

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs