Povišenje pritiska - Komercijalne Zgrade

Pregled

Pregled

Napredni sistemi za povišenje pritiska

Naš najnapredniji sistem za povišenje pritiska ima softver koji je usklađen sa primenom. Tu možete da nađete funkcije kao što je funkcija proprocionalnog pritiska koji se koristi za nadoknadu zbog gubitaka od trenja u velikim cevovodima. Možete takođe dobiti funkciju laganog stvaranja pritiska, što je idealno za instalacije sa nestabilnim snabdevanjem električnom energijom.

Kontrole i komunikacija

Povezivanje Hydro MPC na kompjuter preko bus sitema dozvoljava vam da pratite i regulišete vaš sistem za povišenje pritska iz daleka. Ovo olakašava praćenje performansi i optimizuje podešavanje sistema gde god da ste. Hydro MPC sistem za povišenje pritiska je kompatibilan sa većinom komunikacionih sistema.

Efikasnost ključ u ruke

Karakteristika svih Grundfos sistema za povišenje pritiska je da imaju EI2 pumpe kao standard, kojima se garantuje velika efikasnost i veoma nizak nivo buke. Osim toga, u našim sistemima su proizvodi ključ u ruke - bilo koji sistem je spreman za rad čim ga operater poveže na struju i vodu.

Higijena pumpe

Grundfos je lider u dizajniranju higijenskih sistema za povišenje pritiska. Grundfos cevovodi od nerđajućeg čelika štiti od korozije a sve površine, spojevi i uglovi potpuno su glatki, zaobljeni i bez pukotina. To sprečava mrtve uglove i omogućava najbolje moguće uslove za kontrolu higijene pumpnog sistema.

Primeri
Product Guide
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs