Procesna voda - Zgrade

Pregled

Pregled

Procesna voda - Zgrade

Industrijske zgrade u celom svetu imaju koristi od Grundfos znanja u primenama procesnih voda. Naša potpuno isprobana i testirana rešenja za pumpe besprekorno rade u uređajima za tuširanje i sistemima za klimatizaciju, omogućavajući da kvalitet vode koja cirkuliše bude kao i vode za piće.

Bakterija legionela u procesnoj vodi u zgradama treba da bude izbegnuta po svaku cenu kako bi zdravlje ljudi ostalo neoštećeno. Ovo na početku zahteva preradu vode. Grundfos nudi vrhunski sistem dezinfekcije hlor dioksidom, koji efikasno uništava sav bio-film u cevima i rezervoarima za toplu vodu kako bi se sprečio razvoj bakterija. Digitalne dozirne pumpe precizno doziraju hemikalije na ekonomičan način i sprečavaju rizik od predoziranja. Tokom celog procesa kvalitet vode se kontorliše da bi se garantovala sigurnost. Osim toga, dostupna su i rešenja za merenje i regulaciju. Ovo može da se uradi po porudžbini kako bi se izašlo u susret individualni zahtevima procesa.

Obrađena procesna voda će uspešno cirkulisati kroz cevi uz pomoć jednostepenih, višestepenih ili pumpi za povišenje pritiska.

Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs