Procesna voda - Hlađenje

Pregled

Pregled

Procesna voda – Hlađenje

Hlađenje je važan deo u velikom broju procesa i aplikacija u kojima je Grundfos lider. Osim snabdevanja visokokvalitetnim višestepenim pumpama za povišenje pritiska za cirkulaciju procesne vode u sistemu, naš asortiman obuhvata napredne dezinfekcione sisteme i digitalne dozirne pumpe koje efikasno eliminišu zagađenje preciznim doziranjem svih vrsta hemikalija. Hemikalije su potrebne protiv naslaga, i za skaliranje kao i u inhibitorima korozije.

Dozirne pumpe su podjednako dobre za preradu vode u otovrenim krugovima gde je prisutstvo bakterija koje se prenose vazduhom štetno za ljude, i u zatvorenim krugovima gde je važno izbeći biotaloženje da bi se sačuvao sistem i obezbedila visoka efikasnost. Nudeći pouzdane performanse pumpi kroz proces hlađenja, Grundfos je u mogućnosti da značajno smanji bilo kakav zastoj koji je povezan sa delovima koji se pregrevaju.

Grundfos rashladne pumpe su dostupne sa vazdušno hlađenih vrhovima za optimizaciju pouzdanosti u najzahtevnijim primenama hlađenja. Sve pumpe mogu da imaju sisteme za merenje i regulaciju, koji su napravljeni po porudžbini kako bi zadovoljili individualne zahteve primene. Ako se smanji količina hemikalija koje se koriste u željenom procesu, Grundfos nudi rešenja za ponovnu upotrebu hemikalija.


Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs