Procesna voda - hrana & piće

Pregled

Pregled

Procesna voda - Hrana i Piće

Grundfos dozirne pumpe su idealne za predobradu tehnološke vode koja se koristi u proizvodnji hrane i pića. Vrlo preciznim doziranjem količine potrebnih hemikalija, pumpe osiguravaju da procesna voda ne sadrži bilo koju neželjenu supstancu ili miris koji može da utiče na kvalitet krajnjeg proizvoda.

Grundfos proizvodi su vrlo pogodni za inicajalni proces dezinfekcije gde se povrće, riba i slična hrana ispiraju u vodi koja ima dosta hlorid dioksida.

Kako su higijenski kriterijumi u industiji hrane i pića često vrlo striktni, najproduktivnije linije će imati korist od CIP i SIP sistema koji omogućavaju da se rezervoari i cevi efikasno operu bez rasklapanja opreme. Ovaj proces je nadalje ubrzan uz pomoć preciznih dozirnih pumpi koje dodaju samo potrebne količine deterdženta, vodeći računa da je potrebno minimalno naknadno ispiranje. Što zauzvrat štedi i vreme i novac.

Naravno, Grundfos program utility pumpi uključuje i mogućnost za efikasno hlađenje i grejanje procesne vode u industriji hrane i pića.


Važne napomene

  • Sve Grundfos sanitarne pumpe imaju EHEDG sertifikat.

Povezani proizvodi
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs