Procesna Voda - Visoka Čistoća

Pregled

Pregled

Procesna voda – Visoka čistoća

U kritičnim procesima gde čistoća vode može da promeni sve, Grundfos nudi potpuni mir. Na osnovu unapređene tehnike i godina iskustva, naš asortiman pumpi omogućava pouzdan i lak rad u farmaceutskoj i elektronskoj industriji gde skupoceni zastoji nisu opcija

U početku, jednostepene i višestepene pumpe prenose vodu u proces dezinfekcije i prerade. Kada je procesna voda prerađena, od izuzetne je važnosti da čistoća ostane potpuno ista tokom celog procesa transporta do sledećeg koraka u procesu. Grundfos sanitarne pumpe imaju elektro-polirane površine koje su optimizovane da rade sa izuzetno čistom vodom vrlo pažljivo – čak i sa posebno deliaktnom ultračistom vodom koja ne sme da ima čestice.

Naravno, dostupne su unapređene digitalne dozirne pumpe i sistemi za dezinfekciju koji podržavaju proces pravljenja izuzetno čiste vode.

Sve sanitarne pumpe su CIP i SIP-kompatibilne, omogućavajući da se cevi, rezervoari i proizvodne linije uspešno očiste bez rasklapanja opreme. Ovaj proces je nadalje ubrzan uz pomoć preciznih dozirnih pumpi koje dodaju samo potrebne količine hemikalija, vodeći računa da je potrebno minimalno naknadno ispiranje. Što zauzvrat štedi i vreme i novac.


Važne napomene

  • Sva Grundfos pumpna rešenja za farmaceutsku industiju mogu da imaju relevantne sertifikate.

Povezani proizvodi
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs