Reciklirana Voda

Pregled

Pregled

Reciklirana voda je nekadašnja otpadna voda koja je obrađena za uklanjanje čvrstih čestica i određenih nečistoća, a zatim joj je dozvoljeno punjenje vodotoka umesto da se ispušta u površinsku vodu. Ovo se punjenje često radi koristeći obrađenu otpadnu vodu za navodnjavanje.

Reciklirana voda zahteva obradu za uklanjanje nečistoća i obično kroz mehaničke, hemijske i biološke procese. Grundfos može osigurati komponente i opremu za sve aspekte obrade otpadnih voda, i zavisno od vlasnikove dozvole za ispust, konačnu dezinfekciju.

Potpuno automatizovani sistemi za dezinfekciju koje je razvio Grundfos nude lako rešenje za metode dezinfekcije zasnovane na hloru. Grundfos može da preporuči i isporuči mogućnosti dezinfekcije koristeći komponente hlora kao što je gasoviti hlor (Cl2), sodijum hipohlorid (NaOCl) i hlor dioksid (ClO2).

Grundfos može da obezbedi ceo sistem dozirnih pumpu za velike ili male zapremine i zasnovane na različitim tehnologijama flokulacije, dezinfekcije i pH podešavanja. Osim toga, raspon Grundfos električne dodatne opreme nudi potpunu kontrolu vašeg procesa doziranja i dezinfekcije i može lako da se integriše u vaš sistem.

Integracijom pogona promjenjive brzine i komponenata zaštite motora, Grundfos može ponuditi kompletne sisteme koji su unapred projektovani da rade zajedno. Grundfos CUE frekventni regulator predstavlja jedan od najopsežnijih i svestranih raspona eksternih pogona sa promenjivom brzinom za aplikacije pumpi koje su trenutno na tržištu. Zajedno sa praktičnom MP 204 zaštitom motora, omogućavamo 24-očasovno prećenje i regulaciju svih vitalnih parametara, kao što su rad na suvo ili preopterećenje, kako bi se obezbedila radna stabilnost.

Grundfos može da obezbedi posebnu ekspertizu koja će izaći u susret vašim objektivnim performansama, od inicijalne identifikacije potreba, do odabira, instaliranja, rada i održavanja mogućnosti pumpe. Grundfos sporazum o puštanju u rad obezbeđuje ispravnu instalaciju a servisni ugovori pokrivaju sve eventualnosti, od rutinskog održavanja do rezervnih delova i revizija pumpe.

Preuzimanje

Preuzimanje


Pumpe u Tretmanu Voda

Pumpe u Tretmanu Voda

Prerada vode sa pumpom kao centralnim elementom.


wu profil brošura

Idite korak nazad...

I pogledajte širu sliku. Grundfos Water Utility brošura.


Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs