Otpadna voda

Pregled

Pregled

Lako, efikasno upravljanje optadnom vodom
Za većinu ljudi, otpadna voda iz domaćinstva u obliku prljave vode iz sudopera, mašina za pranje i toaleta predstavlja nešto što jednostavno nestane u odvod samo od sebe. U većini slučajeva i jeste tako.

Ali ako imate problem sa poplavama ili prodorom podzemnih voda u vaš podrum, treba da ispuštate otpadnu vodu ispod nivoa kanalizacije ili želite da dodate ekstra sanitarne uređaje daleko od glavne cevi pod zemljom, potrebno vam je Grundfos rešenje za otpadnu vodu namenjeno tome.

Grundfos asortiman za otpadnu vodu u domaćinstvima, za kuće sa jednom ili dve porodice uključuje potopljenu pumpu za otpadne vode, potopljene i prenosive odvodne i drenažne i pumpe za otpadnu vodu kao i prepumpne stanice za pumpanje sive otpadne vode iz toaleta u glavni kanalizacioni vod. Šta god vam je potrebno, mi imamo rešenje. Ako želite izuzetne kućne performanse, izaberite Grundfos Home Performance!

Kompaktne, sve-u-jednom prepumpne stanice
Sve naše prepumpne stanice za domaćinstva dizajnirane su za moderan način života. Kompaktne, sve-u-jednom jedinice uklapaju se u veoma ograničen prostor, što znači da možete da dodate ekstra lavabo ili toalet ili napravite novo kupatilo gde god to poželite. Laka instalacija i mala buka su ostale izrazite prednosti ovog asortimana.

Pozdane i prilagodljive pumpe za otpadnu vodu
Drenažne i pumpe za otpadnu vodu dizajnirane su sa vlasnicima kuća i svakom mogućom aplikacijom koje može da se zamisli. Potopljene pumpe su instalirane ispod nivoa zemlje za pumpanje otpadne vode iz domaćinstva iz mašina za pranje, lavaboa i tuševa ili za drenažu u baštama.

Za privremenu upotrebu i uvećanu fleksibilnost, malu težinu, prenosive pumpe mogu da se nose okolo da bi se završavali razni drenažni poslovi na mestu problema - na primer problem poplava ili pražnjenja bazena za plivanje i rezervoara.

Sve pumpe se odlikuju odličnim performansama, pouzdanošću i trajnošću. Dizajnirane su za dug životni vek i rad bez problema u vašem domu.

Primeri
Preuzimanje
Brošure

Otpadna voda

Preuzmite informacije o Grundfos asortimanu otpadnih voda i povezanim temama:

Home Performance

HOME PERFORMANCE proizvodi odgovaraju ...

Pronađite detalje o HOME PERFORMANCE asortimanu pumpi, grafikon i kompletan pregled plana sezonske kampanje.


Home Performance program

Folder HOME PERFORMANCE proizvoda

Sada imate sve važne informacije o HOME PERFORMANCE proizvodima na dohvat ruke.


Novosti
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs