Otpadna voda - Komercijalne zgrade

Pregled

Pregled

Eksperti za otpadnu vodu
Područje otpadnih voda je složeno i naša poznata tehnologija za otpadne vode je izgrađena na decenijama iskustva, inovacija, naučnih pokušaja i ispitivanja. Nazovite Grundfos za pristup našem iskustvu u bilo kom području otpadnih voda: drenažna voda, površinska voda, siva voda i crna voda.

Specijalizovani proizvodi
Grundfos proizvodi za otpadne vode su specijalizovani deo tehnologije, svaki izrađen da zadovolji svoje jedinstvene zahteve. Imaju inteligentan dizajn, materijale vrhunskog kvaliteta i visoku efikasnot zajedničku za sva Grundfos rešenja.

• Pumpe za otpadne vode
• Prepumpne stanice
• Unapred izrađene pumpne stanice sa pumpama za jame i regulatorima

Dedicated Controls i AUTOADAPT3
Rešenje za otpadnu vodu je najbolje kada ga reguliše Grundfos Dedicated Controls koji omogućava i rad sa kanalizacijom koja se ugrađuje u BMS. A Dedicated Controls preko daljinskog upravljanja omogućava da nikada ne ostanete nezaštićeni. Naša AUTOADAPT3 funkcija znači da vaše potopljene pumpe za otpadnu vodu postaju samo-regulisane jedinice sa senzorima pritiska koji regulišu funkcije uključivanja i isključivanje pumpe. AUTOADAPT3 takođe osigurava jednostavnu instalaciju, inteligentno praćenje i još mnogo toga.

Povezani proizvodi
Primeri
Product Guide
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs