Vodosnabdevanje

Pregled

Pregled

Izuzetne kućne performanse
Stalno snabdevanje slavina i tuševa svežom vodom u celoj kući predstavalja pravi luksuz za mnoge ljude. Ali ne dobijaju svi ljudi na svetu vodu tako lako. Potrebna je tehnologija inovativne pumpe i pogodnih rešenja da bi se obezbedio pristup vodi u svim krajevima sveta. Bilo da živite u urbanoj kuću u Njujorku ili Parizu ili u ruralnoj kući u Pekingu ili Najrobiju, Grundfos može da vas snabde vodom koja vam je potrebna - sa savršenim pritiskom i na zahtev.

Grundfos asortiman rešenja za snabdevanje vodom za kuće da jednom ili dve porodice posebno je prilagodljiv, pokriva snabdevanje vodom u kući i van nje, povišenje pritiska, sakupljanje kišnice i navodnjavanje bašti.

Specijalne pumpe za specijalne potrebe
Nedostatak glavnog pritiska, umanjenje pritiska kada je otvoreno nekoliko slavina, udaljeni položaj, želja da voda za navodnjavanje bašti bude pod pritskom - aplikacije stvarnog života postavljaju različite izazove kao i različiti životni stilovi i različiti prioriteti. To je razlog zašto svaki Grundfos proizvod za vodosnabdevanje ima specijalne pogodnosti za specijalne zadatke i uslove. Kao dodatak, sve Grundfos pumpe su dizajnirane kao kombinacija najlakšeg mogućeg rukovanja, pouzdanosti, trajnosti i lake instalacije. Jednostavno jer svako zaslužuje dobre kućne performanse.

Održivost je najviši prioritet
Energetski efikasna pumpna rešenja su zaštitini znak Grundfosa. Naš asortiman vodosnabdevanja za domaćinstva je bez premca. Isporučuje izvanrednu efikasnost pumpe sa malom potrošnjom, obezbeđujući vlasnicima kuća savršenu kombinaciju visoke udobnosti i male potrošnje energije. Mnoga rešenje uključuju pogone promenjive brzine koji omogućavaju da pumpa izađe u susret performansama sa promenjivim zahtevima protoka.

Grundfos regulator pritiska
Grundfos regulator pritiska je kompaktna kontrolna jedinica dostupna sa selekcijom pumpi za vodosnabdevanje u domaćinstvu. Postavlja nove standarde za integraciju funkcionalnosti i inteligencije u rešenjima pumpi za domaćinstvo. PM1 – osnovna fleksibilnost i PM2 – potpuna kontrola pokrivaju ceo spektar od jednostavnih do vrlo složenih kućnih aplikacija i izlaze u susret raznovrsnim potrebama tržišta za kontrolom i udobnošću.

Povezani proizvodi
Primeri
Preuzimanje
Brošure

Vodosnabdevanje

Preuzmite informacije o Grundfos vodosnabdevanju i povezanim temama:

Home Performance

HOME PERFORMANCE proizvodi odgovaraju ...

Pronađite detalje o HOME PERFORMANCE asortimanu pumpi, grafikon i kompletan pregled plana sezonske kampanje.


Home Performance program

Folder HOME PERFORMANCE proizvoda

Sada imate sve važne informacije o HOME PERFORMANCE proizvodima na dohvat ruke.


Novosti
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs