Vodeni tornjevi

Pregled

Pregled

Distribucija iz vodenog tornja je obično poslednji korak pre isporuke potrošaču. Grundfos nudi asortiman lako upotrebljivih pumpi za finalna podešavanja, osiguravajući pravi kvalitet vode.

Grundfos može da isporuči kompletan sistem dozirnih pumpi za velike i male zapremine koji su bazirani na različitim tehnologijama flokulacije, dezinfekcije i pH podešavanja. Osim toga, Grundfos ima širok asortiman električne i elektrohemijske dodatne opreme koja nudi potpunu kontrolu vašeg procesa doziranja i dezinfekcije i može lako da bude ugrađena u vaš sistem.

Grundfos može da preporuči i snabde vas dezinfekcionim rešenjima zasnovanim na jedinjenjima hlora. Grundfos sistemi praćenja i regulacije uvećavaju delotovornost i pouzdanost.

Grundfos može da obezbedi posebnu ekspertizu koja će izaći u susret vašim objektivnim performansama, od inicijalne identifikacije potreba, do odabira, instaliranja, rada i održavanja pumpnog rešenja. Grundfos ugovori o puštanju u rad obezbeđuju ispravnu instalaciju a servisni ugovori pokrivaju sve eventualnosti, od rutinskog održavanja do rezervnih delova i revizija pumpe.

Povezani proizvodi
Preuzimanje

Preuzimanje


demand driven distribution

Demand Driven Distribution

Pouzdana i isplatljiva distribucija vode.


wu profil

Idite korak nazad...

I pogledajte širu sliku. Grundfos Water Utility brošura.


Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs