Komercijalne zgrade

Pregled

Pregled

Razmišljamo o zgradama i stvaramo zgrade koje misle

Thinking buildings - pametna gradnja

U Grundfos Commercial Building Services (CBS) rukovode se idejom Thinking buildings - "pametnom gradnjom". Naš zadatak je da stalno smišljamo i osmišljavamo zgrade kako bismo pomogli klijentima u zadovoljavanju njihovih malih i velikih izazova. To je razlog zašto imamo konsalting inženjere širom sveta sa alatima koji im je potreban da rade svoj posao brzo i efikasno koliko je moguće. Naši web alati i e-magazin BLUEPRINT omogućavaju lak pristup informacijama o proizvodu i saznanjima o pumpi konsalting inženjerima svaki dan.

Spremni za buduće izazove

Sektor komercijalnih zgrada se suočava sa izazovima koji će definisati način pametne gradnje u godinama koje dolaze.

Šire gledano, klimatske promene na našoj planeti nastaviće da traže akciju od svakog ko može da napravi bilo kakvu promenu. To zanči da izgardnja treba da bude u saglasnosti sa strogim održivim standardima kako bi potrošnja energije ostala mala i fleksibilnost velika. Uže gledano, konsalting inžinjeri se suočavaju sa tim da imaju mnogo projekata koje treba da nadgledaju ali ne i dovoljno vremena za to. To čini veoma važnim da se može brzo i lako pristupiti pravoj informaciji.


Vaš partner u pametnoj gradnji


Pametna gradnja ne podrazumeva da smo mi samo snabdevači pumpom, već i prartner u procesu stvaranja uspešne gradnje. To znači i da pokušavamo da napravimo zgradu u kojoj će se koristiti naša pumpa i sistem znanja i naš nenadmašni asortiman inteligentnih pumpi.

Dobro došli u Grundfos CBS svet.

Primeri
Preuzimanje

Preuzimanje

.

Pametna gradnja znači pronalaženje rešenja

Grundfos Commercial Buildings Services

Pametna gradnja znači pronalaženje rešenja


Grundfos CBS Rešenja širom sveta

Kada je nebo granica

Grundfos CBS Rešenja širom sveta


Kontakt
Prodaja

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Servis

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs