Prepumpavanje sirove vode

Pregled

Pregled

Crpljenje prerađene vode je prvi korak svakog sistema za vodosnabdevanje. Bilo da je vaš izvor podzemna voda, pobršinska voda iz reka ili jezera, desalinirana morska voda ili reciklirana, prerađena voda, Grundfos nudi pumpno rešenje u celosti, od potpoljenih do end-suction pumpi i da velikih split-case pumpi aksijalnog protoka.

Održivost izvlačenja vode iz izvora tokom vremena zahteva da je pumpno rešenje jeftino, da nudi nesmetan rad i da je energetski optimizovan. Grundfos ima decenije iskustva u razvoju regulatora i sistema praćenja za pumpna rešenja i proizvodnju sopstvenih motora za pumpe za sve vrste tečnosti i zahteve protoka.

Spoljni frekventni regulatori (CUE) za pogone promenjive brzine i zaštita motora (MP204) da prati stanje motora omogućavajući optimalnu adaptaciju promenjivim uslovima. Ovo obezbeđuje savršenu usklađenost sa hidraulikom, motorima, elektronikom i svim drugim mehaničkim delovima koji čine obuhvatno pumpno rešenje, omogućavajući najbolju moguću efikasnost.

Tokom godina Grindfos je bio pionir u stvaranju inovacija koje su postale ili jesu industrijski standard. Grundfos će nastaviti da bude pionir u promovisanju i stvaranju energetske efikasnosti i održive tehnologije. Ove inovacije koje će omogućiti da infrastruktura napajanja vodom može da odgovori budućim izazovima i regulativama.

Visoko efikasni motori koje je razvio Grundfos predstavljaju kombinaciju integrisanog ili eksternog pogona promenjive frekvencije a u isto vreme podržavaju zahteve postavljene za efikasnost motora širom sveta. Ako znate da je u proseku 85% normalnih pumpnih sistema Life Cycle Cost (LCC) energetski neisplativo, prebacivanjem na motore visoko efikasne tehnologije može da znači i redukciju do 50% i umanjen uticaj na okolinu.

Grundfos rešenja su posebno dizajnirana za komunalne instalacije i sve komponente su potpuno intergrisane od početka. Grundfos može da ide korak dalje od većine u dovođenju vode na način koji je isplativ i kojim se čuva životna sredina. Naša saznanja se mogu primeniti na rešavanje ključnih pitanja zaštite vodnih resursa, ispunjavanje potreba potrošača i osiguravanje isplative infrastrukture. Grundfos ugovori o puštanju u rad obezbeđuju ispravnu instalaciju a servisni ugovori pokrivaju sve eventualnosti, od rutinskog održavanja do rezervnih delova i revizija pumpe.

Povezane primene
Preuzimanje

Preuzimanje


SP Referentni Alat

SP Referentni Alat

Inženjerski priručnik za optimalnu SP instalaciju.


water utility profil

Idite korak nazad...

I pogledajte širu sliku. Grundfos Water Utility brošura.


Reference, Loosdrecht

Reference, Loosdrecht

Grundfos i Vitens su se udružili da nađu nove načine uštede električne energije pod zemljom.


Primeri
Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs