Tretman pitke vode

Pregled

Pregled

Čak i uz dobar izvor vode, treba uzeti u obzir obradu vode kako bi se osigurala dobra kvaliteta vode. Prerada vode opisuje te tretmane koji čine vodu mnogo prihvatljivijom krajnjem korisiniku i da korisiniku osigura stroge standarde kvaliteta. Grundfos može da obezbedi mogućnost separacije čvrstih čestica koristeći mehaničke tretmane kao što su taloženje i filtirranje, i mogućnost doziranja za hemijske tretmane kao što su dezinfekcija i koagulacija.

Na primer, rastvorene čestice koje su uklonjene tokom prerade vode za piće uključuju kalcijum i magnezijum iz tvrde vode, sumora i ugljendioksida iz kisele vode, gvožđa iz crvene vode, magnezijuma uz smeđe-crne vode, nitrata iz vode zagađene veštačkim đubrivom, sumporvodonik iz vode koja se oseća na pokvarena jaja, i sedimenata i organskih materija iz zamućene vode, u kojoj može da bude i dosta rastopljenih minerala. Ostali željeni krajnji korisnici vode mogu da budu za industrijske procese i medicinsku upotrebu.

Grundfos sistemi pumpi imaju raspon od potopljenih do end-suction pumpi i ogromnih split-case pumpi kao i naša visoko kotirana vertikalna višestepena centrifugalana pumpa (CR). Naš celokupan raspon dozirnih pumpnih sistema je za velike ili male zapremine i baziran je ne različitim tehnologijama; elektronska i elektrohemijska dodatna oprema nudi potpunu regulaciju; i PLC-kontrolisani, potpuno automatski sistemi za pripremu suvog materijala i pouzdano doziranje.

Održivost rešenja za obradu vode zahteva trajno pumpno rešenje, osiguravajući jeftin i nesmetan rad. Grundfos ima decenije iskustva u razvoju regulatora i sistemima praćenja za pumpna rešenja i proizvodnju sopstvenih motora za pumpe za sve vrste tečnosti i zahteva protoka.

Spoljni frekventni regulatori (CUE) za pogone promenjive brzine i zaštita motora (MP204) da prati stanje motora omogućavajući optimalnu adaptaciju promenjivim uslovima. Ovo obezbeđuje savršenu usklađenost sa hidraulikom, motorima, elektronikom i svim drugim mehaničkim delovima koji čine obuhvatno pumpno rešenje, omogućavajući najbolju moguću efikasnost.

Grundfos rešenja su dizajnirana posebno za pumpne instalacije i sve komponente su u potpunosti integrisane od samog početka. Analize troškova veka trajanja pokazale su kako ovaj naizgled složen i skup proces rezultira opipljivom materijalnom koristi za vlasnike. Grundfos ugovori o puštanju u rad obezbeđuju ispravnu instalaciju a servisni ugovori pokrivaju sve eventualnosti, od rutinskog održavanja do rezervnih delova i revizija pumpe.

Preuzimanje

Preuzimanje


Pumpe u Tretmanu Voda

Pumpe u Tretmanu Voda

Prerada vode sa pumpom kao centralnim elementom.


wu profil

Idite korak nazad...

I pogledajte širu sliku. Grundfos Water Utility brošura.


Kontakt
Lokalne prodajne kompanije

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs
Lokalni servisni centri

Telefon

+381 11 225 87 40

Web stranica

http://www.grundfos.rs