Zašto zamena?

Why Replacement

Zašto zamena? Sprečite zastoje i pre nego što se dese!

Zamenite oštećene ili neefikasne pumpe za otpadne vode sa Grundfos SE/SL pumpama opremljenim sa S-tube radnim kolom i smanjite odmah začepljenja i zastoje.

Grundfos SE/SL pumpe sa S-tube radnim kolom imaju najveći slobodan prolaz na tržištu i isporučuju prvoklasnu hidrauličnu efikasnost . To znači nesmetani rad sa manje začepljenja i zastoja.

Predstavljamo vam novi alat za izbor zamenskih pumpi: Replacement Tool

Novi alat Grundfos Replacement Tool je brz i jednostavan način za pronalaženje odgovarajuće zamene za oštećene ili neefikasne pumpe za otpadne vode. Brzo i jednostavno nađite SE/SL pumpe sa S-tube radnim kolom sa sličnom ili željenog radnom tačkom - uključujući i adaptere, kada je to potrebno. Uštedite vreme za pronalaženje pumpe koja vam je potrebna.

Dokazana  pouzdanost

Grundfos SE/SL pumpe sa S-tube radnim kolom su se već pokazale kao veoma energetski efikasne i pouzdane. Hiljade SE/SL pumpi širom sveta ispunjavaju, čak i prevazilaze potrebe pumpanja otpadnih voda. One pomažu smanjenju troškova elektične energije, troškovi servisa i održavanja su minimalni a u isto vreme obezbeđuju i poboljšavaju pouzdanost kompletnog sistema. Pogledajte naše reference kako biste videli kako je Grundfos pomogao drugima da poboljšaju svoje postojeće sisteme.

Reference - arhiva

Dizajnorane za jednostavnu upotrebu

Većina karakteristika naših pumpi su jedinstvene. Ulaz kabla, komaktni zaptivač vratila i modularni dizajn dopunjuje S-tube radno kolo. Inovativni dizajn S-tube radnog kola, ulaz kabla i SmartTrim su patentirani. Sve ove karakteristike zajedno čine instalaciju, rad i održavanje proizvoda jednostavnijim i lakšim.

Perfektne za projekte rekonstrukcije

Grundfos proizvodi za otpadnu vodu su pogodni za postavljanje u postojećim instalacijama. Izbor veličine na sličnim radnim tačkama omogućava instalaciju Grundfos SE i SL pumpi as S-tube radnim kolom bez promene sistema ili okna. Ovo obezbeđuje visoku efikasnost rada pumpe uz relativno malu investiciju.

Zašto Grundfos?

Grundfos je posvećen industriji otpadnih voda. Težimo da postavimo nove standarde uvođenjem novih tehnologija i usluga koji vam omogućavaju lakši rad.

Unazad 70 godina dizajniramo i proizvodimo pumpe i jedan smo od vodećih svetskih proizvođača. Mi nudimo rešenja dizajnirana da zadovolje vaše specifične potrebe - bez obzira na kompleksnost , lokaciju ili raspon.

Sada je savršeno vreme da probate Grundfos SE/SL pumpe sa S-tube radnim kolom.

Pozovite Grundfos danas i saznajte više.