Krajnji korisnici

Poštovani korisniče,

 

Na osnovu istraga došli smo do zaključka da možete imati proizvode na zalihama ili da ste ih već prodali, a koji u određenom broju okolnosti mogu dovesti do opasnosti od strujnog udara tokom rada.

Ovi proizvodi su proizvedeni od nedelje 1, 2017, do i uključujući nedelju 2, 2018. A proizvodi su sledeći:

  • Grundfos UNILIFT AP 12 1-PHASE
  • Grundfos UNILIFT AP 35 1-PHASE
  • Grundfos UNILIFT AP 50 1-PHASE

Samo gorenavedeni proizvodi korišteni u bilo kojoj mobilnoj aplikaciji mogu prouzrokovati rizik. ovo podrazumeva npr. pumpe za drenažu bara iz bašte. Već instalirane pumpe u fiksnim instalacijama ocjenjuju se kao sigurne za neprekidno fiksno korištenje.

Molimo pročitajte dokumentaciju koju možete preuzeti u linku sa desne strane kako biste pronašli uputstva o tome kako prepoznati kritične  proizvode i listu pitanja i odgovora sa dodatnim informacijama.

Pogledajte u nastavku teksta kako da kontaktirate Grundfos Servis i Grundfos Servisne partnere.

Ukoliko imate nedoumice vezano za vaš sistem nemojte dirati pumpu niti sistem u kome se nalazi.

Ukoliko posedujete bilo koji od kritičnih proizvoda hitno kontaktirajte Grundfos ili Grundfosove ovlašćene partnere. Izbegavajte koriđćenje proizvoda u mobilnim aplikacijama dok se ne poprave. Grundfos će popraviti sve kritične pumpe o svom trošku.

Izvinjavamo zbog neprijatnosti koju izaziva ova situacija, ali sigurnost, odgovornost i pouzdanost su naš prvi prioritet.

Preuzmite uputstva za identifikaciju kritičnih proizvoda


Pitanja i odgovori

Unilift AP 12, AP 35, AP 50 (1-phase)
SLIKA: Unilift AP 12, AP 35, AP 50 (1-phase)